Úvahy a projevy - Baťa, Tomáš (Edice Knihy Omega, 2013)
Pro pochopení Baťovy podnikatelské a životní filozofie je studium tohoto díla nevyhnutelné. Baťa vzpomíná na své podnikatelské začátky, naznačuje své vize, vyjadřuje se k dobové ekonomice a politice, nechybí ani myšlenky o leadershipu a motivaci zaměstnanců.
Keywords: Militaria