Ponořme se do Python(u) 3 - Pilgrim, Mark (Edice CZ.NIC, 2011)
Mark Pilgrim se nesmazatelně zapsal do povědomí pythonovské komunity už svojí knihou "Dive Into Python", ve které originálním a nezapomenutelným způsobem přiblížil čtenářům osobitý styl programování v tomto jazyce, aby se o několik let později připomenul ještě výrazněji s knihou "Dive Into Python 3", která je stejně originálním a zábavným způsobem věnována jeho nejnovější verzi.
Keywords: Programování