Sherlock Holmes a Ztracená závěť - George, Mann (Vendeta, 2022)
Zbrusu nový příběh o Sherlocku Holmesovi z pera oceňovaného autora série Newbury & Hobbes. Na dveře bytu Sherlocka Holmese a Dr. Watsona na Baker Street zaklepe mladý muž jménem Peter Maugham. Maughamův strýc nedávno zemřel po nešťastném pádu ze schodů a jeho závěť se ztratila. Maugham se proto obává, že přijde o dědictví a v brzké době se ocitne zcela bez prostředků. Sherlock, jehož případ zaujme, souhlasí, že si ho vezme na starosti. Zatímco se Holmes a Watson noří hluboko do kalné minulosti rodiny Maughamových, dochází v Londýně k sérii vloupání tajuplných železných mužů, kteří násilím vnikají do domovů bohaté smetánky a odnášejí si její nejcennější majetek. Dokáže Holmes vyřešit oba případy dříve, než někdo přijde o život?
Keywords: Krimi, detektivky