Já jsem hlad příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši - Dvořáková, Petra (Host, 2009)
Dotisk úspěšné knihy o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši.
Keywords: Česká současná beletrie