Kolektivní smlouvy a vnitřní předpisy - Hruška, Vladimír (Grada, 2006)
V ojedinělé publikaci autor poradí všem podnikatelským i nepodnikatelským subjektům, jak sestavit potřebné smlouvy a předpisy v souladu s novým zákoníkem práce platným od roku 2007. Podniky i odborové organizace mají možnost využít předpřipravené "kuchařky" pro sestavování potřebných písemností. V tomto komplexním průvodci kolektivním vyjednáváním najdete zpracované vzory kolektivní smlouvy, vnitřního předpisu, ale i pracovního řádu a směrnice pro cestovní náhrady. Návrhy jsou uvedeny ve zvýrazněném rámečku s možností výběru z více variant, takže si můžete vybrat tu nejvhodnější. Prakticky zaměřená publikace je určena širokému okruhu zájemců - pracovníkům odborů, podnikatelům, vedoucím pracovníkům, personalistům i manažerům.
Keywords: Právo