Běháme po Praze a okolí 35 tras pro běh, turistiku a cykloturistiku - Machek, Viktor (Grada, 2007)
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km. Popsané trasy můžete nejen proběhnout, dají se zdolat i s dětmi na kole, za hezkého počasí si je můžete projít jako příjemnou procházku či výlet. Každou trať osobně vyzkoušeli zkušení běžci, podrobně ji popsali a vyznačili na mapě. Doplnili i výškový profil, fotografie a upozornění na dostupnost MHD, možnosti občerstvení a zajímavá místa v okolí.
Keywords: Sporty