Badminton Druhé, upravené vydání - Mendrek, Tomasz (Grada, 2007)
Badminton je atraktivní, moderní, akční, přitažlivý pro nejširší veřejnost a zároveň patří k rodině olympijských sportů. V dnešní době zažívá jako "sport pro všechnyy" velký boom - řada sportovních center nabízí pronájem badmintonových kurtů a vznikají i samostatné badmintonové haly. Stále více zájemců z řad neregistrovaných hráčů a široké veřejnosti tento sport objevuje a chce se s ním seznámit - a především jim je určena tato publikace, ve které najdou informace o pravidlech, sportovním vybavení i tréninku. Novinkou upraveného vydání je část věnovaná zdravotním aspektům, regeneraci, prevenci úrazů a výživě sportovce.
Keywords: Sporty