Pojďte si hrát s námi - Fischer, Václav (Grada, 2007)
Publikace Pojďte si hrát s námi plynule navazuje na již vydanou knihu Hrátky z dětské zahrádky. Stejně jako předešlý titul je plná poezie pro děti, psané nejen pro čtení nebo naslouchání, ale i pro cvičení a hru. V kapitole Veršování k malování jsou dětmi dokreslovány verše pohádkového příběhu, v části pojmenované Elce pelce kotrmelce jsou říkadla a písničky spojeny se zdravým pohybem dětí, které cvičí na jejich rytmus, v oddíle Hádej hádej neprohádej najdete poetické hádanky, v nichž se děti snaží nalézt tu správnou odpověď a nakonec v poslední kapitole Šotek řádí v reklamách si šotek Zagroškudlička pomocí kouzelné baterky a čarodějné štětky pohrává s nápisy reklam a mění jejich smysl i význam.Doufáme, že vám knížka Václava Fishera přinese mnoho radosti a inspirace a přejem všem dětem, rodičům i výchovným pracovníkům mnoho úspěchů při práci a hře s poezií.
Keywords: Rady pro rodiče