Kardioanestezie a perioperační péče v kardiochirurgii - Wagner, Robert (Grada, 2009)
Monografie představuje v české odborné literatuře první práci o perioperační péči v kardiochirurgii. Kniha je určena nejen anesteziologům, kteří se specializují v kardioanestezii, ale i těm, kteří se hlouběji zajímají o řízení hemodynamiky u pacientů se srdečním onemocněním. Práce je ale napsána tak, aby zde našli potřebné informace všichni, kteří pečují o kardiochirurgické pacienty, tedy i intenzivisté, chirurgové, kardiologové, perfuzionisté, internisti a další zdravotníci.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Kardiologie, angiologie