Poradenství v ergoterapii - Jelínková, Jana (Karolinum, 2023)
Studijní text je členěn na část obecnou, která se zabývá východisky a cíli poradenství v ergoterapii a představuje jeho specifika, a část speciální. Speciální část se věnuje telerehabilitaci, coby dynamicky se rozvíjející oblasti, a poradenství v oblasti partnerského a sexuálního života osob s disabilitou. Publikace pokrývá problematiku, která nebyla zatím uceleně v české ergoterapeutické literatuře popsána, může být proto přínosná nejen pro studenty bakalářského a magisterského programu Ergoterapie, jimž je primárně určena, ale i pro ergoterapeuty v praxi.
Keywords: Ostatní lékařské obory