Access 2007 podrobný průvodce - Písek, Slavoj (Grada, 2007)
Chcete-li se naučit správně a efektivně využívat Access v jeho nejnovější verzi 2007 pro správu svých dat a databází, či pracujete s větším množstvím informací a potřebujete mít o nich rychlý přehled, pak je tento skvělý průvodce z pera velmi zkušeného autora a odborníka na problematiku Accessu právě a přesně pro vás. Naučíte se nejen pracovat s tabulkami - od vytváření a metod rychlého řazení údajů po jejich editaci -, ale i vytvářet a využívat relace mezi tabulkami či formuláře, přičemž stranou nezůstává tak zásadní problematika při správě a využívání databází, jíž jsou dotazy a filtry. Netrapte se neúspěšnými pokusy a experimenty, svěřte se do rukou odborníka a mějte výsledky.
Keywords: Kancelářské programy