Word 2007 podrobný průvodce - Pecinovský, Josef (Grada, 2007)
Nechcete-li zůstat pozadu a chcete nejen poznat všechna zákoutí nejnovější verze nejoblíbenějšího textového editoru současnosti, ale naučit se je beze zbytku a zaváhání používat, pak neváhejte, nestůjte stranou a nechte se vést jedinečným průvodcem světem Wordu z pera jednoho z největších českých odborníků na tento program a autora mnoha desítek knih. Tento průvodce vás provede od samých základů až po pokročilé funkce a nejnovější možnosti a vlastnosti, takže nic vám nezůstane utajeno a nic vás nepřekvapí - vezměte do rukou tohoto průvodce, usedněte k nejnovějšímu Wordu a staňte se profesionály.
Keywords: Kancelářské programy