Outlook 2007 - Šimek, Tomáš (Grada, 2008)
Chcete-li se rychle zorientovat ve všech novinkách nejnovější verze Outlooku, naučit se organizovat čas a osobní údaje, spravovat svůj adresář kontaktů či jen správně a bezpečně využívat možností Outlooku v eelktronické komunikaci prostřednictvím elektronické pošty, pak už dále nehledejte. Tato kniha vás snadno srozumitelnou, přehlednou a jednoduchou formou uvede do světa rozsáhlých možností nejnovějšího Outlooku, a to bez zbytečné teorie a oklik. Jednodušší už to skutečně nebude.
Keywords: Kancelářské programy