Access 2007 - Písek, Slavoj (Grada, 2007)
Každý začátečník, kterého čeká první krok do světa databází, ocení tuto jednoduchou a snadno srozumitelnou knihu, jež ho bez váhání a zbytečné teorie rovnou uvede do klíčové problematiky relačních databází, vytváření a správy tabulek, práce s formuláři či tvorby relací mezi tabulkami. Stranou výkladu nezůstavá ani použití filtrů, vytváření dotazů či kontingenční tabulky a grafy, a to vše zcela se zaměřením na nejnovější verzi Accessu, zdůrazněním nových funkcí, možností a vlastností, přičemž zde čtenář nalezne i popis možností konverze databází z nižších verzí Accessu.
Keywords: Kancelářské programy