Word 2007 - Pecinovský, Josef (Grada, 2007)
Ať už chcete začít snadno a rychle pracovat s jedním z nejoblíbenějších textových editorů současnosti nebo jste jeho zkušeným uživatelem a zajímají vás jen nové vlastnosti, možnosti a změny v jeho nejnovější verzi, pak neváhejte, uchopte tuto knihu do rukou a už jí nepouštějte - dozvíte se v ní nejen, co je nového, ale navíc se rychle díky snadno srozumitelné formě zorientujete v tomto programu a naučíte se s ním pracovat od samých začátků a základů po využití pokročilých možností, a to včetně nových vlastností i spolupráce s ostatními programy kancelářského balíku Office 2007.
Keywords: Kancelářské programy