Opravy rodinného domu - Vlček, Milan (Grada, 2008)
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu. Popisuje hlavní závady konstrukcí a instalací od sklepa až po střechu a možný způsob jejich opravy. V závěru knihy se čtenář dozví i to, jak stavbu udržovat, aby se závady v budoucnu již nevyskytovaly. Text je doplněn množstvím názorných obrázků. Užitečné informace tu naleznou nejen majitelé domů a bytů, ale také řemeslníci, projektanti a investoři.
Keywords: Hobby