Excel 2007 - Šimek, Tomáš (Grada, 2007)
Nová verze nejoblíbenějšího tabulkového kalkulátoru - Excel 2007 - s sebou přináší celou řadu nových vlastností i celkovou změnu uživatelského ovládání. Nechcete-li se tedy ztratit ve všech novinkách, které s sebou tato verze přináší, chcete být "inn" a snadno a rychle zvládnout tento program, pak je pro vás tato kniha to pravé. Seznámíte se s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy. Stranou nezůstanou ani možnosti prezentování dat v grafech a jejich vytištění.
Keywords: Kancelářské programy