Půlnoční kroniky Temný amulet - Laura, Kneidl (Red, 2022)
Zbývá už jen 93 dní. Roxy už tuší, že nebude za tak krátkou dobu schopná dokončit svou misi, a snaží se připravit na to, že bude muset brzy zemřít. Vlastně si nemůže dovolit žádné rozptýlení a měla by se soustředit jen na to jediné - ale to se snadněji řekne, než udělá. Koneckonců tráví se Shawem každou minutu, protože spolu cestují po Evropě a honí se za uprchlými dušemi, které má Roxy za úkol pochytat a poslat je zpátky do podsvětí. A tak se možnost šťastného konce pro svobodnou lovkyni neustále oddaluje. Shaw se u lovců cítí velmi dobře. Připravuje se na loveckou zkoušku a nepřestává pátrat po své minulosti. Na cestách s Roxy i v soubojích s duchy a příšerami získává spoustu nových zkušeností. A v jedné chvíli se zcela nečekaně dozví, kým - nebo čím - ve skutečnosti je. V důsledku svého zjištění musí učinit osudové rozhodnutí...Zvládne se Roxy vyhnout osudu, který zahlédla pomocí Giselliny vize? Třetí díl série s názvem Temný amulet pokračuje v příběhu Roxy a Shawa.
Keywords: Young Adult, New Adult