Acrobat 7 podrobně a prakticky - Šimek, Tomáš (Grada, 2006)
Snad každý se téměř denně při své práci na počítači setkává s dokumenty ve formátu PDF a absolutní většina z nás je otevírá v programu Adobe Acrobat. Pokud jej používáte i vy a používáte jej jen k prohlížení PDF dokumentů, pak vězte, že je to jen nepatrný zlomek toho, co tento skvělý program dokáže. Chcete-li proniknout za oponu nejnovější verze Acrobatu a naučit se využívat jeho možností a nástrojů pro úpravu PDF dokumentů, digitálními podpisy, převádění textů z PDF například do Microsoft Wordu, vytvářet jednoduché formuláře nebo vybavit své PDF dokumenty interaktivními ovládacími prvky či dokonce animacemi, pak by po vaší ruce neměla chybět tato příručka, která vás snadno stravitelnou a srozumitelnou formou naučí rychle dosahovat skvělých výsledků.
Keywords: Grafika, CAD