Cesta na vrchol - Ewelina, Dobosz (Red, 2022)
Extrémní podmínky, vášeň silnější než strach a touha jako kyslík. Livii a Daniela spojuje společný cíl - dobýt nejvyšší vrchol Země. Výstup na střechu světa pro ně má být očistou, rozloučením s minulostí a šancí na nový život. Ale vášeň, která se mezi nimi v těchto krajně nepříznivých klimatických podmínkách zrodí, je jako lavina - nemůžou a ani nechtějí jí uniknout, i když tím riskují celý svůj dosavadní život. Ani na chvíli však nezapomenou, že dobytí samotného vrcholu je teprve polovina cesty. Román Eweliny Dobosz je plný nezkrotné touhy, která rozpustí i himalájský ledovec.
Keywords: Romantika, romány pro ženy