Fotbalová školička - Bursová, Marta (Grada, 2006)
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu. Autoři kladou důraz na všeobecný pohybový rozvoj dětí, při kterém získávají základní fotbalové dovednosti nenásilnou a hravou formou. Podělí se s vámi o osobní zkušenosti z mnohaleté práce s malými fotbalisty - připravili množství v praxi ověřených cvičení a pohybových her, které můžete s dětmi provádět na hřišti i v tělocvičně. Cvičení jsou doprovázena ilustračními obrázky, radami zkušeného trenéra a upozorněními na zvláštnosti přípravy této specifické kategorie.
Keywords: Děti a sport