Lékařská histologie I. Cytologie a obecná histologie - Vajner, Luděk (Karolinum, 2018)
Druhé, upravené vydání prvního dílu učebního textu Lékařská histologie obsahuje základní údaje z cytologie a obecné histologie pro studenty lékařských fakult. Látka je vysvětlována na základě moderních poznatků a text je doplněn množstvím přehledných ilustrací.
Keywords: Teoretické obory