Co když uvěříme - Sarah, Sprinz (Red, 2022)
Hope MacKenzieová je obyčejná holka z farmy, která se vydala do Vancouveru studovat kreativní psaní. Vymýšlení příběhů ji táhne odedávna, ještě na střední zveřejnila veleúspěšnou fanfikci o zbožňovaném zpěvákovi Scottu Plymouthovi, který vystupuje pod jménem PLY a svůj obličej schovává pod zvířecí maskou. Jednoho dne obdrží Hope lukrativní nabídku na její vydání, současně však potkává skutečného Scotta. Okamžitě ho pozná, i když nezná jeho obličej a zpěvák se poslední rok stranil veřejnosti. Hope navíc zjišťuje, že studují stejný obor a musí na semináři spolupracovat. Scott vůči ní zaujme odmítavý postoj, který nalomí až divoká halloweenská noc. On zjišťuje, že Hope není žádná potřeštěná fanynka, a ona zase, jak je Scott osamělý. Dívka postupně proniká do jeho osobního života i stinných stránek šoubyznysu a dozvídá se, že má její fanfikce k realitě blíž, než by si přála. Je pro Hope důležitější Scottovo soukromí, nebo lákavá nabídka nakladatelství, která by vyřešila finanční trable jejích rodičů? A dokáže se Scott postavit vnitřním démonům i tlaku okolí a vrátit se na hudební dráhu?
Keywords: Romantika, romány pro ženy