Průvodce dětským světem - Špaňhelová, Ilona (Grada, 2008)
Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem. Nahlédnete s námi do jednotlivých etap v životě dítěte od novorozeneckého období až po věk dospívání. Přinášíme vám jednotlivá vývojová dětská stadia, při nichž zjistíte, co prožívá dítě, rodiče, ale i starší sourozenci. Zodpovíme vám nejčastější otázky, na které v tom kterém období vašeho dítěte narazíte. Věříme, že vás tímto kouzelným světem plným nečekaného provedeme bez nehod a že zažijete se svými dětmi kouzelné chvíle.
Keywords: Rady pro rodiče