Udírny konstrukce, stavba, uzení

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodi...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlk, Václav
Format: eBook
Language: Czech
Published: Grada 2007
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-247-1828-6
978-80-247-8318-5
Physical Description: 1 online zdroj (112 stran)

Cover

Table of contents

LEADER 02038nam a2200277 i 4500
001 bkp4384
003 CZ-prgp
005 20170103190445.0
006 m-----o--d--------
007 cr cn
008 170103s2007 xr 000 0 cze
020 |a 978-80-247-1828-6  |c 219 Kč  |q (print) 
020 |a 978-80-247-8318-5  |c 186 Kč  |q (online ; pdf) 
040 |a Grada  |b cze  |e rda 
100 1 |a Vlk, Václav 
245 1 0 |a Udírny  |b konstrukce, stavba, uzení  |c Václav Vlk 
250 |a 1. elektronické vydání 
264 1 |b Grada  |c 2007 
300 |a 1 online zdroj (112 stran) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
520 3 |a Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma.<br /> <br /> Čtenář získá podrobné informace o typech udíren, jejich konstrukcích, vnějším i vnitřním uspořádání. V knize najde přínosné návody jak si takovou udírnu postavit, a to včetně materiálů, stavebních postupů, bezpečnostních pokynů a rad i řešení optimálního umístnění v zahradě.<br /> <br /> Vyvrcholením díla je pak vlastní uzení a konzumace. Čtenář se poučí o tom, co to vlastně uzení je, že se nejedná jenom o amatérské douzování, jaké jsou problémy při uzení, co a jak je možno udit a získá celou řadu nových receptů. 
650 0 4 |a Hobby 
650 0 4 |a Hobby 
856 4 0 |u https://www.bookport.cz/AccountSaml/SignIn/?idp=https://shibboleth.utb.cz/idp/shibboleth&returnUrl=/kniha/udirny-1780/  |y Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID