Vánoční ozdoby z drátků a korálků - Šuchmannová, Ivona (Grada, 2006)
Knížka přehledně a názorně popisuje postup výroby vánočních ozdob z drátků a korálků od nejjednodušších po náročnější. Najdete v ní ploché i prostorové ozdoby - vločky, hvězdičky, odrátované kouličky a zvonky, ale také vánoční řetězy a další vánoční dekorace jako svícen, andílek, rybičky a další. Díky přehledným a srozumitelným návodům si na své přijdou úplní začátečníci, ale i pokročilí zájemci o tuto originální vánoční výzdobu. Autorkou publikace je zkušená drátenice, mistr Cechu česko-moravských uměleckých dráteníků.
Keywords: Výtvarné techniky