Milostné dopisy slavných mužů - Kolektiv autorů (Edice Knihy Omega, 2016)
Milostné dopisy slavných mužů, je sbírka romantických milostných dopisů slavných osobností minulosti i současnosti. Když Carrie Bradshaw, hrdinka seriálu a filmu Sex ve městě, z této krásné sbírky předčítala Panu Božskému, miliony žen po celém světě začaly tuto knížku shánět. Nyní máte možnost i Vy přečíst si romantické milostné dopisy, které napsali slavní muži Alfred Austin, Ludwig van Beethoven, William Blake, Napolean Bonaparte, Robert Browning, Christopher Brennan, Lord Byron, Robert Burns, Henry Constable, Oliver Cromwell, Michael Drayton,George Eliot, F. Scott Fitzgerald, Gustave Flaubert, Thomas Ford, Stephen Foster, Robert Frost, Thomas Frost, Johann Wolfgang von Goethe, Alfred P. Graves, Robert Herrick, Victor Hugo, Leigh Hunt, Lord Randolph Churchill, Winston Churchill, Benjamin Jonson, James Joyce, Franz Kafka, John Keats, Jack London, Richard Lovelace, Wolfgang Amadeus Mozart, Pablo Neruda, Edgar Allen Poe, Theodore Roosevelt, Jr., William Shakespeare, George Bernard Shaw, Lev Nikolajevič Tolstoj, Mark Twain, Vincent Van Gogh, Voltaire a další.Dva díly v jedné knize.
Keywords: Společenské romány