Obchodování na komoditních trzích průvodce spekulanta, 2. rozšířené vydání - Podhajský, Petr (Grada, 2006)
Druhé, podstatně rozšířené vydání této jedinečné publikace, první svého druhu u nás, přináší celou řadu nových rad a tipů v oblasti technické analýzy a psychologie obchodování. Dozvíte se například, jak správně obchodovat s trendem, co jsou to pivoty, nebo čeho se důrazně vyvarovat, abyste nepřišli o své peníze. Autoři vám zodpoví řadu nejběžnějších dotazů nováčků a představí i vhodné trhy pro začátečníky. Součástí nového vydání je i přiblížení dvou skutečně profesionálních nástrojů - Commitment of Traders (COT) a position sizing. Autoři jsou aktivní obchodníci na komoditních trzích a kniha odráží do značné míry jejich osobní praktické zkušenosti.
Keywords: Finanční trhy a instituce