Zdravé a nemocné dítě Od početí do puberty, 2., aktualizované a doplněné vydání - Olchava, Petr (Grada, 2007)
Všichni rodiče po čase pravděpodobně zjistí, že se nelze zcela přesně připravit na všechny situace, se kterými se mohou v péči o dítě setkat. Právě proto není kniha Zdravé a nemocné dítě ani literárním dílem, ani učebnicí. Jejím cílem je ukázat s pohledu renomovaného lékaře na nejčastější situace související se zdravím dětí. MUDr. Petr Olchava vychází ze svých 25 let praxe a z vlastních zkušeností s dětmi i matkami, z dotazů matek, jejich zkušeností. Přináší srozumitelné informace a praktické návody, jak postupovat při řešení zdravotních obtíží děťátka od narození až po pubertu.
Keywords: Rady pro rodiče