Psychologie vděčnosti a nevděčnosti Kudy vede cesta k přátelství? - Křivohlavý, Jaro (Grada, 2007)
Unikátní titul známého českého psychologa dává čtenářům nahlédnout do tajů mezilidských vztahů. Pozitivně laděná publikace se dívá na člověka a jeho vztahy s okolím z pohledu celkového zaměření osobnosti na kontinuu protikladů vděčnosti a nevděčnosti, kde se tato slova vůbec nemusí týkat pouze materiálních darů. Kniha jistě potěší nejenom čtenáře, kteří si oblíbili názory a styl pana profesora Křivohlavého, ale každého, kdo chce lépe porozumět vztahům mezi lidmi.
Keywords: Psychologie odborná