Nalézání sebe a spravedlnosti s Pavlem Rychetským - Hvížďala, Karel (Karolinum, 2025)
V osobním i profesním životě Pavla Rychetského se koncentrují paradoxy našich politických a právních dějin. Karel Hvížďala jako zkušený tvůrce rozhovorů s významnými osobnostmi je svými otázkami zachycuje přesně i nesmlouvavě a odpovědi na ně jsou o to poučnější a upřímnější. Málokterá kniha vypovídá o ústavní transformaci, jejích aktérech i budování institucí v naší zemi po roce 1989 jako právě tento dialog.
Keywords: Právo