Tabulky a grafy v Excelu v rekordním čase, 2. aktualizované vydání - Šimek, Tomáš (Grada, 2007)
Kniha přímo navazuje na první díl příručky - Počítáme v Excelu, 2., aktualizované vydání a je aktualizovanou verzí čtenářsky velmi úspěšného prvního vydání. Autor předpokládá, že již ovládáte základní operace s tabulkovým kalkulátorem, a zasvětí vás do funkcí Excelu podrobněji a hlouběji, a to včetně nejnovější verze Excelu 2007. Excel je velmi výkonný program nabízející řadu funkcí a možností, pro běžnou práci je však třeba jen určitá skupina činností, a tak cílem této knihy je vybrat ty sofistikovanější funkce, které jsou určeny pro běžného uživatele.
Keywords: Kancelářské programy