Předmanželské poradenství - Novák, Tomáš (Grada, 2007)
Jste zamilovaní? Chystáte se na svatbu nejlepšího přítele? Také přemýšlíte o tom, co je to vlastně láska, jaká je její podstata? Domníváte se, že existuje typologie lásky? Na otázky ohledně prvních lásek, partnerských vztahů, rozchodů i změn v přístupu k manželství odpovídá tato ojedinělá publikace. Autoři naznačují, jak prohloubit vzájemné porozumění partnerů, jak se naučit spolu lépe komunikovat, jak řešit konflikty a společné problémy. Jakkoli je tato kniha dokonalou příručkou pro poradenství, je určena nejen studentům psychologie a manželským poradcům, ale všem, kteří chtějí lépe porozumět tajům a úskalím života ve vztahu "před svatbouu".
Keywords: Psychologie odborná