Platební styk klasický a elektronický - Máče, Miroslav (Grada, 2006)
Kniha je úvodem do problematiky platebního styku. Podává stručný přehled o soudobém platebním styku a jeho realizaci. S touto problematikou se můžete seznámit v rozsáhlejších knihách o bankovnictví. V této předkládané publikaci však naleznete souvislý přehledný výklad.Autor si kromě popisu základních nástrojů platebního styku, jejich zajištění, záruk a financování všímá i problematiky předfinancování projektů z fondů Evropské unie. Věnuje pozornost i elektronickému platebního styku a jeho realizaci.Kniha je určena široké veřejnosti. Svou stručností a přehledností je především doporučena všem, kteří se s touto problematikou setkávají poprvé. Proto je vhodnou učebnicí pro studenty středních, vyšších odborných i vysokých škol.
Keywords: Osobní a rodinné finance