Asertivitou proti stresu 2., přepracované a doplněné vydání - Praško, Ján (Grada, 2007)
Je mnoho cest, jak zlepšit kvalitu života. Jednou z nich je i asertivita, umění prosadit se a zároveň respektovat potřeby druhých. Asertivita pomáhá ve spolupráci s ostatními. Být asertivní znamená stát si na svých právech bez toho, abychom ponižovali druhého - uznáváme tak právo druhého na jeho vlastní názor. Myslíte si, že jste asertivní?
Keywords: Psychologie pro každého