První kroky s internetem 3., aktualizované vydání - Procházka, David (Grada, 2010)
Kniha jedinečným a srozumitelným způsobem pomůže nezkušenému uživateli s těžkými začátky na internetu. Čtenář se dozví, jak využívat internetový prohlížeč, jak nejlépe na internetu nalézt požadované informace, jak založit a využívat e-mail a programy pro textovou a hlasovou komunikaci. Také se v publikaci dočte o nakupování na internetu, o internetových aukcích, specializovaných portálech a dozví se, co je potřeba udělat pro vlastní webovou prezentaci. Kniha bude čtenáře vést ke zvládání všech základních služeb internetu, tak, aby byl schopen ovládat internet v pracovních i soukromých aktivitách.
Keywords: Internet, komunikace, sítě