Automobily Škoda Roomster - Schwarz, Jiří (Grada, 2007)
Kniha o Roomsteru, který je přelomový i pro samotnou firmu Škoda, přiblíží řadu osobitých a technických řešení a zajímavostí - mlhovky s funkcí Corner, světlomety s aktivním systémem natáčení. Autor použil co nejvíce obrazového materiálu, který mnohdy lépe přiblíží konstrukční řešení a funkci, než podrobný slovní popis. Čtenář získá informace o interiéru, který je velmi variabilní - je popsán systém Varioflex, seznámíte se s elektrickým zařízením, s hnacími agregáty, převodovkami a podrobně je popsán i podvozek. Knihu autorizovala Škoda Auto a.s.
Keywords: Automobily