Jak efektivně vést porady - Kaňáková, Eva (Grada, 2008)
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním časuu" či "nenasytným žroutem energiee"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování? Pak je příručka Jak efektivně vést porady určena právě vám. Autorka vás krok za krokem provede základními principy vedení porad, nabídne k tomuto procesu potřebné nástroje a poradí, jak zvládnout a přežít krizové situace, jak využít poradu k motivování, nastartování pracovníků i k prevenci jejich "psychickému vyhořeníí".
Keywords: Podnikání a management