Peníze a manželství - Novák, Tomáš (Grada, 2007)
Známý český psycholog PhDr. Tomáš Novák se zabývá konflikty v manželství souvisejícími s penězi, výdělkem a životním stylem, který vyžaduje vysoký příjem. Knihu věnuje především široké veřejnosti a postihuje všechny souvislosti mezi partnerským vztahem a financemi. Vedle psychologické části čtenáři jistě ocení i část právnickou, která obsahuje například i seznámení s obsahem předmanželské smlouvy. Nezapomíná však ani na otázky výživného dětem podnikatelů ve ztrátě, otázky výživného za trvání manželství a podobně.
Keywords: Psychologie; Partnerské vztahy