Diagnostika a terapie duševních poruch - Dušek, Karel (Grada, 2010)
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, klinickým psychologům, pracovníkům zabývajícím se problematikou duševních poruch dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, o syndromologii a nozologii duševních poruch.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie