Hry a pohádkové snění - Kalábová, Naděžda (Grada, 2008)
Nejen děti, ale i my dospělí máme své sny a představy. Některé jsou reálné a jiné jsou skryté, zůstanou v nás nadále uzavřeny. Nejkrásnější představy a sny však mají děti. Pojďte s námi do kouzelného světa snů a fantazie a zkuste některé dětské sny zrealizovat. Pomožme proměnit dětské snění hravou formou v tvořivé úkoly a s využitím fantazie vymyslet i snové pohádky. Můžete si tak s dětmi hrát a zároveň rozšiřovat jejich slovní zásobu, komunikační schopnosti, fantazii, představivost a další tvůrčí schopnosti.
Keywords: Pedagogika; Předškolní pedagogika