Moderní žena Dokonalá profesní image - Němcová, Marie (Grada, 2006)
Nejnovější kniha o image se zaměřuje na profesní život moderní ženy. Velmi cennou výhodou této ojedinělé publikace je, že vychází z ryze českého prostředí. Čtenářky z řad laické veřejnosti si osvojí celou řadu nových dovedností, díky kterým se stanou dokonalejšími a konkurenceschopnějšími. Otevřou se jim možnosti k lepšímu uplatnění v profesním životě. Naučí se používat image jako prostředek komunikace, vytvoří si vlastní osobitý styl, naučí se zdůraznit přednosti, potlačit nedostatky, zvolit si dokonalý šatník, líčení apod. vhodné pro danou situaci a příležitost. Kniha poradí, jak se stát osobností, zviditelnit se, prosadit se, zvýšit si sebevědomí a přitom se chovat přirozeně. Stranou nezůstává ani umění komunikovat, naslouchat, dodržovat interpresovanální zóny, kritizovat, přesvědčovat i vést jednání s šarmem i samozřejmostí.
Keywords: Psychologie pro každého