Věkový rozdíl mezi partnery - Novák, Tomáš (Grada, 2007)
Otázka netradičního věkového rozdílu je v této na trhu ojedinělé publikaci nahlížena z mnoha různých stran. Osvětluje téma optimálního věkového rozdílu pro vstup do manželství, stáří v partnerské volbě, vlivu věku na soužití partnerů, jaký je rozdíl mezi vztahem se starším partnerem oproti vztahu se starší partnerkou či jak se pohled na věkový rozdíl partnerů měnil v průběhu historie. To vše je popsáno čtenářsky přitažlivým způsobem tak, jak jsme zvyklí z knih psychologa PhDr. Tomáše Nováka. Publikace je doplněna množstvím životních příběhů a rozhovorů z autorovy bohaté poradenské praxe.
Keywords: Psychologie pro každého