Jak řeší rodinné krize moderní žena - Špatenková, Naděžda (Grada, 2006)
Snad každý si v hloubi duše přeje, aby právě jeho rodina byla "oázou stálé pohody a přístavem klidu a míru v rozbouřeném moři života". Náhle však přichází každodenní realita, běžné starosti a s nimi - zákonité krize... Najednou nevíte kudy kam. Kde se stala chyba? Pokládáte si spoustu otázek, na které hledáte odpovědi: *Proč se krize projevila zrovna ve vaší rodině?*Co ji vyvolalo? Proč vznikla? * Je opravdu krize v rodině nevyhnutelná? *Znamená snad rodinná krize nutně rozpad rodiny? Pojďme společně hledat odpovědi na tyto, i další otázky. Odkrývejme spolu s Naděždou Špatenkovou mýty, které se o úloze moderní ženy v rodině vytvořily. Krize představuje vždycky šanci - šanci na změnu. Chopte se této šance a využijet ji!
Keywords: Psychologie pro každého