Grafologie pro personalisty a manažery - Fischerová-Katzerová, Vlaďka (Grada, 2007)
Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci? Pomoci vám může Grafologie pro personalisty a manažery, nová kniha renomovaných autorek a grafoložek Vlaďky Fischerové-Katzerové a Dany Češkové-Lukášové.
Keywords: Komunikační dovednosti