Jak dokonale zvládnout inline bruslení - Reichert, Jiří (Grada, 2006)
Všem zájemcům o populární a krásný pohyb na inlinech přinášíme jedinečnou publikaci, ve které vám zkušení instruktoři pomohou s nácvikem prvních krůčků na bruslích i s pokročilou technikou jízdy. Výuka techniky jízdy je prezentována na přehledném a podrobně rozepsaném souboru cvičení, která vedou zájemce od úplných začátků až po pokročilou jízdu, přes pohyb v rozmanitém terénu, hry, soutěže i základy lehkých triků. Přehlednost knihy, množství fotografií, důraz na bezpečnost a praktické rady instruktora osloví každého bruslaře, bez rozdílu věku a úrovně dovedností.
Keywords: Sporty