Jak dokonale zvládnout snowboarding - Binter, Lukáš (Grada, 2006)
Chcete dokonale ovládat svůj snowboard na sjezdových tratích? Zkušený snowboardový závodník vám poradí jak na to. Bohatě fotograficky vybavená kniha, kterou bychom mohli nazvat abecedou snowboardingu, je praktickým průvodcem výukou začínajícím snowboardistům a rádcem pokročilým a zdatným jezdcům. Zkušeným matadorům alpské jízdy popisuje techniku carvingových oblouků. Jednotlivé technické prvky jsou prostřednictvím obrazové dokumentace podrobně rozfázovány. Rozsáhlá kapitola o výzbroji prozrazuje cenné rady při jejím výběru. Vedle toho přináší informace o montáži a seřízení jednotlivých součástí snowboardu a jeho pravidelné údržbě.
Keywords: Sporty