Cvičebnice biblické hebrejštiny - Prudký, Martin (Karolinum, 2022)
Třetí vydání osvědčené cvičebnice, v gramatice založené na přístupu Wolfganga Schneidera. Lekce jsou primárně určeny pro intenzivní kurz biblické hebrejštiny na Evangelické teologické fakultě Univerzity Karlovy, stejně dobře však poslouží i ostatním zájemcům o studium tohoto jazyka.
Keywords: Ostatní jazyky