Jídelníček kojenců a malých dětí - Gregora, Martin (Grada, 2006)
Dotazy na výživu dítěte patří k nejčastějším otázkám, které dětští lékaři a sestry v ordinacích a poradnách zodpovídají. Publikace MUDr. Martina Gregory a Ing. arch. Dany Zákostelecké vám proto přináší nejen množství praktických rad, ale také výčet pravidel pro přípravu zdravé racionální dětské stravy, základní informace o jednotlivých druzích potravin a samozřejmě i receptář polévek, zeleninových, masozeleninových a ovocných příkrmů a kaší pro kojence, a především pro batolata. Vynikající, přehledná a srozumitelná příručka poradí všem maminkám co a kdy svému děťátku podívat k jídlu od narození do tří let.
Keywords: Výživa dětí