English for Pharmacy and Medical Bioanalytics - Havlíčková, Ilona (Karolinum, 2014)
Druhé vydání učebního textu, který je určen studentům Farmaceutické fakulty. Autorky této praktické příručky kladou důraz na procvičení a profesionální zvládnutí anglické farmaceutické terminologie a frazeologie. Každá z 30 lekcí obsahuje odborný text a praktická cvičení, zaměřená na porozumění psanému slovu, konverzaci a procvičování gramatiky. Připojen je i anglicko-český slovník s transkripcí slovní zásoby a rejstřík. Dotisk druhého vydání
Keywords: Angličtina